Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ



Οι τοποθετήσεις 20 Βουλευτών στη Βουλή για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΤο esos δημοσιεύει τις τοποθετήσεις 20 βουλευτών στη Βουλή για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, κατά τη σημερινή συζήτηση επί του νομοσχεδίου «Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)», το οποίο έγινε δεκτό επί της αρχής κατά πλειοψηφία. Κάνετε κλικ παρακάτω για να ανοίξετε την τοποθέτηση του αντίστοιχου Βουλευτή:
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ26 Μαρ. 2013, 22:12
Διαπληκτισμοί στη Βουλή με απρεπείς διαλόγους για την ΑΔΙΠΠΔΕ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΔιάλογοι με βαρείς χαρακτηρισμούς σημειώθηκαν σήμερα στη Βουλή όταν ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποκάλεσε την «Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)» με λέξη η οποία με παρέμβαση του προεδρείου της Βουλής διαγράφηκε από τα πρακτικά:
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ26 Μαρ. 2013, 20:59
Τι είπε ο Σπ. Ταλιαδούρος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στη Βουλή
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΟ πρώην υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την «Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)», είπε τα εξής:
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ15 Μαρ. 2013, 11:05
Θα ξεκινήσει από πάνω η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΗ αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θα ξεκινήσει από πάνω, είπε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την 3η ημέρα συζήτησης επί του Σχεδίου Νόμου για την Αρχή Αξιολόγησης και υπογράμμισε:
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ14 Μαρ. 2013, 13:08
Τι είπε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΙΕΠ Σ. Γκλαβάς για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr«Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, έχω ξεπεράσει τα 40 χρόνια που βρίσκομαι μέσα στη διαδικασία της εκπαίδευσης. Όλες αυτές τις δεκαετίες πάντα το ζητούμενο, από όλους τους φορείς της εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς και συνδικαλιστικούς, ήταν η ανάγκη της αξιολόγησης.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ13 Μαρ. 2013, 13:24
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Οι τοποθετήσεις των κομμάτων και του υφ. Παιδείας στη Βουλή
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΤο esos δημοσιεύει τις τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων και του υφυπουργού Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όπου γίνεται η επεξεργασία επί του Σχεδίου Νόμου του υπουργείου Παιδείας «Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ11 Μαρ. 2013, 22:31
Στη Βουλή νομοσχέδιο για την Αρχή Αξιολόγησης των σχολείων-1,2 εκ ευρώ το κόστος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΚατατέθηκε από τον υπουργό Κ. Αρβανιτόπουλο, στη Βουλή, με τη μορφή νομοσχεδίου του υπουργείου παιδείας η τροπολογία-που είχε αποσυρθεί την προηγούμενη εβδομάδα- για την σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ07 Μαρ. 2013, 17:53
Η υπουργική απόφαση για Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας - Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΥπογράφηκε από τον υφυπουργό Παιδείας η απόφαση για την : «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας - Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης», ενώ εκδόθηκε και σχετική εγκύκλιος για την «Προετοιμασία της γενίκευσης του θεσμού της Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας – Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης».
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ07 Μαρ. 2013, 15:35
Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΤα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο δίνεται έμφαση στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της εκπαίδευσης και των παραγόντων που υπεισέρχονται στη λειτουργία της.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ01 Μαρ. 2013, 23:25
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ: Ιδρύεται Ανεξάρτητη Αρχή για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.grΤροπολογία με την οποία δημιουργείται Ανεξάρτητη Αρχή για την Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και του έργου των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΔΙΠΠΔΕ), κατέθεσε απόψε , προς ψήφιση, στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.
1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου